A mort la Rasta

rastaAmb retard i per casualitats de la xarxa, m’assabento: la Rasta ens ha deixat. La Rasta era una gossa que vaig coneixer a la casa de colonies de Pedra, un petit poble gairebe deshabitat situat a la Cerdanya (i per cert, en perill).

Pel que sembla va morir el 3 d’Octubre cap a les 8 del vespre a Andorra, on va viure els seus últims anys després de que tanqués la casa de colònies de Pedra.

No ha patit gens. Ha tingut un final digne i coherent amb l’amor que ella ens ha donat. Tots aquells que la vau conèixer, aquells que la vau estimar, aquells que li llençàveu pedres al pati de la rectoria perque les trobés sense veure-les, aquells que li donàveu de sota-amagat les restes del pa amb Nocilla, aquells que en definitiva vau compartir alguna estona agradable amb ella, dediqueu uns instant a recordar-la i agrair-li tot el que ens ha donat.

Al enllaç a la notícia del blog d’en Juanjo (“amo” de la Rasta quan la vaig coneixer) trovareu més informació, de fet es una petita biografía de la Rasta.

Bona nit.

Anuncios

2 comentarios to “A mort la Rasta”

  1. Ostres, gràcies a tots de debó! Ahir vaig estar a lloc on és enterrada. M’han guardat uns cabells “enrastats” d’ella i el seu abeurador de sempre. Ai! com la trobarem a faltar. Una abraçada a tots. Per cert, anouk, la Rasta va morir el dissabte 3 d’octubre. Pel que fa al tema que esmentes de les cases que es volíen fer a Pedra està tot aturat. Ens van acceptar totes les demandes al nou pla urbanístic i ara el poble només creixarà allà on ho pot fer respectant l’equilibri i l’impacte en el medi. Salut!

  2. Fecha arreglada. Me alegro de como quedó lo del pueblo (de todas maneras estuve buscando información al respecto y me lo explicaron por correo la gente de la plataforma). Lástima que ya no haya casa de colonias.
    Una pena, aunque me pareció verla “alguna vez” por el barrio? Quizás fueran imaginaciones mías (hace tiempo digo).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s