Finalitza el conflicte amb TimoEspai

Esther, la dona acomiadada estant de baixa quan estava embarassada, a guanyat el judici contra EcoEspai (Badalona, carrer Prim número 131) , després de fracasar l’intent de reconciliació amb l’empresa.

Ens ha arribat un correu d’agraïment a tots el que, d’una manera o altre, han participat recolzant l’Esther en el conflicte:

Familia, Amics i Amigues i gent d´aquí i d´enllà!!!!

L´ESTHER HA GUANYAT

A TIMOESPAI(Abans EcoEspai)

Sí,sí,sí,sí!!!!!

No hem escrit abans degut a la falta de temps. Han estat quatre mesos angoixosos, neguitosos, però l´esforç a valgut la pena.

GRÀCIES

A TOTS I TOTES pel vostre recolçament. Especialment agraïts als advocats de D.A.L.P. Davant l´adversitat….hem posat esforç i dignitat, lluita, suors, riures, riscos, honestitat, plaer i plors, amb les dents apretades per no poder fer res més. Hem caminat moltíssim i carregat alguna cosa més que no són els papers de les denúncies a Inspecció de Treball contra TimoEspai(Abans EcoEspai) i contra ACTIVAmútua.Gràcies de tot cor. Hem escoltat de tot des de coses bones que ens han fet forts fins a comentaris desmotivadors. Però ja s´ha acabat i només falta perfilar els quatre duros que hauràn de pagar les “Regentas i Rosas” de TimoEspai, ja que al final la mútua paga el 70% i la botiga el 30% de la baixa de l´Esther. I per això han volgut acomiadar a l´Esther?. Poca vergonya, és el que son. Han fet perillar la vida del nostre fill pel neguit de la seva mare. Elles que han i son mares…..se´ls si hauria de caure tot al terra. Però no ho han aconseguit……i l´embaraç contiua sà i estalvi, amb bon vent de Gregal. Estem ben abrigats i ho sabem i ens ho heu demostrat.

GRÀCIES

Si hi ha injustícies es perque no ens tenen por….qualsevol currela venido a más i amb una botiga pseudobuenrollista pot ser pitjor que qualsevol Multinacional.


Ah! Un consell…..mai busqueu més enllà del vostre voltant i la gent que us envolta, el recolçament de veritat. Desenganyeu-vos d´una vegada…….els deus i les vidents no van estar el dia de la concentració, ni van patejar els carrer d´un lloc a l´altre, ni tan sols han passat per la vergonya de poder deure calers…..No,No,No i No!!!!!
Ha estat gràcies a la gent que ha dubtat però que ens ha donat ànims, que hem pogut superar aquest tràngol quan us hem necessitat. Ha estat gràcies a la gent que es va possicionar des del principi al nostre costat, els qui ens han fet forts contra l´adversitat.
Gràcies a Radio Bronka, al Setmanari Directa i la seva ràdio, a l´espai La Denuncia de TV3.
Sabem qui ens ha mirat al ulls i ens ho ha dit tot amb una mirada,o ens ha dedicat unes línies reconfortants.

Us adjunto una cançó d´un amic, que ho diu tot……….

Sincerament i de tot cor…..a tots els que vau estar física o mentalment al nostre costat……que teniu tres amics pel que fagi falta!!!!!

Salut, Lluita i Dignitat!

* El audio lo pondré cuando goear baje el dedo…

2 comentarios to “Finalitza el conflicte amb TimoEspai”

  1. Marc Rivero López Says:

    mmm Buenas acciones.
    Bien echo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s